Avem dimensiunile lui iPhone 7, conform unei schiţe postate online

2.071 ori
<b>Avem dimensiunile lui iPhone 7, conform unei schiţe postate online</b>Poate că lansarea lui iPhone 7 este departe, dar prin intermediul numeroaselor materiale scăpate pe web, avem ocazia să aflăm încă de pe acum detalii importante - cum este cazul dimensiunilor noului telefon. O schiță proaspăt dezvăluită de către @OnLeaks

Se poate spune fără a greşi prea tare că avem o imagine clară asupra lui iPhone 7, în urma multiplelor scăpări de care a avut parte terminalul. La ele se adaugă şi schiţa de mai jos, apărută pe web prin intermediul lui @OnLeaks.

Se remarcă printre altele şi faptul că primim un senzor foto de dimensiuni mai mari decât pe iPhone 6S, iar decupajul pentru camera e mai aproape de partea laterală. Am remarcat şi noul tip de antenă, mai apropiată de marginea de sus şi de jos, aşa cum indicau conceptele de iPhone 7 Plus apărute în ultimele luni. Conform documentelor, iPhone 7 va măsura 138.30 mm x 67.12 mm în lungime şi lăţime.

Zvonurile vorbesc despre o talie foarte subţire, de doar 6.1 mm, dar având în vedere abordarea Apple de la Bendgate încoace şi tendinţa de a include baterii de top, cred că grosimea va fi un pic mai mare. E mai probabil să se păstreze grosimea de 7.1 mm a modelului actual. Sursa @OnLeaks vorbeşte şi despre o uşoară protuberanţă a camerei, cu atât mai amplă pe modelul cu camera duala, adică iPhone 7 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×