Avem dimensiunile lui iPhone 7, conform unei schiţe postate online

2.021 ori
<b>Avem dimensiunile lui iPhone 7, conform unei schiţe postate online</b>Poate că lansarea lui iPhone 7 este departe, dar prin intermediul numeroaselor materiale scăpate pe web, avem ocazia să aflăm încă de pe acum detalii importante - cum este cazul dimensiunilor noului telefon. O schiță proaspăt dezvăluită de către @OnLeaks

Se poate spune fără a greşi prea tare că avem o imagine clară asupra lui iPhone 7, în urma multiplelor scăpări de care a avut parte terminalul. La ele se adaugă şi schiţa de mai jos, apărută pe web prin intermediul lui @OnLeaks.

Se remarcă printre altele şi faptul că primim un senzor foto de dimensiuni mai mari decât pe iPhone 6S, iar decupajul pentru camera e mai aproape de partea laterală. Am remarcat şi noul tip de antenă, mai apropiată de marginea de sus şi de jos, aşa cum indicau conceptele de iPhone 7 Plus apărute în ultimele luni. Conform documentelor, iPhone 7 va măsura 138.30 mm x 67.12 mm în lungime şi lăţime.

Zvonurile vorbesc despre o talie foarte subţire, de doar 6.1 mm, dar având în vedere abordarea Apple de la Bendgate încoace şi tendinţa de a include baterii de top, cred că grosimea va fi un pic mai mare. E mai probabil să se păstreze grosimea de 7.1 mm a modelului actual. Sursa @OnLeaks vorbeşte şi despre o uşoară protuberanţă a camerei, cu atât mai amplă pe modelul cu camera duala, adică iPhone 7 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×