Avem dimensiunile lui iPhone 7, conform unei schiţe postate online

1.993 ori
<b>Avem dimensiunile lui iPhone 7, conform unei schiţe postate online</b>Poate că lansarea lui iPhone 7 este departe, dar prin intermediul numeroaselor materiale scăpate pe web, avem ocazia să aflăm încă de pe acum detalii importante - cum este cazul dimensiunilor noului telefon. O schiță proaspăt dezvăluită de către @OnLeaks

Se poate spune fără a greşi prea tare că avem o imagine clară asupra lui iPhone 7, în urma multiplelor scăpări de care a avut parte terminalul. La ele se adaugă şi schiţa de mai jos, apărută pe web prin intermediul lui @OnLeaks.

Se remarcă printre altele şi faptul că primim un senzor foto de dimensiuni mai mari decât pe iPhone 6S, iar decupajul pentru camera e mai aproape de partea laterală. Am remarcat şi noul tip de antenă, mai apropiată de marginea de sus şi de jos, aşa cum indicau conceptele de iPhone 7 Plus apărute în ultimele luni. Conform documentelor, iPhone 7 va măsura 138.30 mm x 67.12 mm în lungime şi lăţime.

Zvonurile vorbesc despre o talie foarte subţire, de doar 6.1 mm, dar având în vedere abordarea Apple de la Bendgate încoace şi tendinţa de a include baterii de top, cred că grosimea va fi un pic mai mare. E mai probabil să se păstreze grosimea de 7.1 mm a modelului actual. Sursa @OnLeaks vorbeşte şi despre o uşoară protuberanţă a camerei, cu atât mai amplă pe modelul cu camera duala, adică iPhone 7 Plus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×