Manualul tabletei Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) ajunge pe web, prezintă designul şi funcţiile terminalului

Autor:  | Publicat în:  Samsung 905 ori
<b>Manualul tabletei Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) ajunge pe web, prezintă designul şi funcţiile terminalului</b>Astăzi ajunge pe web și manualul tabletei Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017), dispozitiv din zona mid-range ce va sosi cu Android 7.0 Nougat la pachet. Vedem în cele câteva schițe incluse în manual un design destul de similar cu cel purtat de varianta

Tableta Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017) a mai avut parte de scăpări până acum, inclusiv o certificare TENAA şi una FCC. Azi îi descoperim totuşi manualul, care ar fi fost postat din greşeală pe Internet. El dezvăluie designul tabletei şi câteva dintre funcţiile sale.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 2017

Spre exemplu aflăm că tableta vine cu o cameră principală cu blitz LED în spate, că primim GPS şi microfon. Manualul de utilizare ne indică faptul că acesta este modelul SM-T385, deci versiunea 4G a noului produs, care oferă slot nano SIM şi microSD. Noul Galaxy Tab A 8.0 ar trebui să vină cu slot microSD, Android 7.0, port USB Type-C, dar şi difuzoare stereo şi aparent şi cu asistentul Bixby la bord.

Se discută despre o lansare a tabletei la IFA 2017, la Berlin, iar dotările ar trebui să mai includă un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Camera din spate are rezoluţie de 8 MP, iar cea frontală de 5 MP. Speculaţii şi scăpări precedente vorbeau despre un procesor Qualcomm Snapdragon 435 la interior şi o baterie generoasă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×