Iată o baterie externă de 12000 mAh care vă poate porni automobilul! Costă 29.99 dolari la GearBest!

1.994 ori
<b>Iată o baterie externă de 12000 mAh care vă poate porni automobilul! Costă 29.99 dolari la GearBest!</b>Nici bateriile externe nu mai sunt de au fost și acum avem adevărate modele hibrid care pot chiar să ne pornească automobilul în situațiile extreme. Un asemenea model găsim în oferta celor de la GearBest pentru suma de numai 29.99 dolari

Deși la origini bateriile externe făceau un singur lucru, acela de a încărca dispozitivele noastre, la ora actuală până și aceste produse au evoluat. Le putem numi hibrizi și asta pentru că avem pe piață modele capabile chiar să pornească automobilul nostru în situațiile neprevăzute. Un asemenea model descoperim chiar astăzi în oferta retailerului chinez GearBest.com care îl vinde pentru suma de doar 29.99 dolari.

Car Jump Starter

Acumulatorul extern are o capacitate de 12000 mAh și aparent primim aici suport pentru tehnologia de încărcare rapidă pentru o gamă largă de terminale, de la smartphone-uri, aparate foto, tablete și altele. Dar nu încărcarea produselor aici înșirate este principala caracteristică a acestui gadget, ci capacitatea de a trezi bateria automobilului nostru la viață atunci când din greșeală uităm radioul sau farurile aprinse preț de câteva ore bune.

Car Jump Starter

În mod normal am fi nevoiți să apelăm la un vecin sau prieten pentru a ne scoate din impas și folosi bateria de pe automobilul lui pentru a porni mașina, dar cu acest 2 in 1 Car Jump Starter lucrurile devin mai ușoare. Doar conectăm cablurile la bateria epuizată de pe vehicul, dăm o cheie și motorul ar trebui să revină la viață.

Car Jump Starter

Aflați că încărcarea completă a produsului se va realiza în aproximativ 4 ore și că pe lângă funcțiile mai sus menționate, acesta dispune și de o lanternă puternică LED ce promite o autonomie de până la 40 ore atunci când bateria este complet încărcată. Pentru prețul de numai 29.99 dolari puteți avea și voi un asemenea ajutor de nădejde în mașină. Îl găsiți pe GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×