Motorola anunță un cloud computer cu Android pentru piața din China; Un soi de tabletă PC de 18 inch

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.129 ori
<b>Motorola anunță un cloud computer cu Android pentru piața din China; Un soi de tabletă PC de 18 inch</b>Motorola tocmai a lansat în China un produs foarte interesant, pe numele său CloudBB (HMC3260). Acest terminal e practic un PC cu Android și cu ecran touch de 18.5 inch și care vine la pachet cu o tastatură wireless și mouse. Practic aceasta este o...

Motorola tocmai a lansat în China un produs foarte interesant, pe numele său CloudBB (HMC3260). Acest terminal e practic un PC cu Android și cu ecran touch de 18.5 inch și care vine la pachet cu o tastatură wireless și mouse. Practic aceasta este o tabletă supradimensionată cu intenția de a înlocui un PC.

China Digital TV Media Group se va ocupa de marketingul produsului, promovându-l către cei 13 milioane de clienți ai serviciilor sale video on demand, dar și ca un device pentru jocuri, aplicații și alte servicii cloud. E foarte probabil ca acest produs să rămână doar în China, dar e interesant de văzut ce are Motorola în plan la nivel internațional. Moto și-a mai încercat mâna o dată cu telefonul Atrix, care prin lapdock devenea și laptop sau chiar PC și se conecta și la un televizor. Din păcate acel produs nu a prins la public.

Revenind la acest nou sosit, Motorola CloudBB încorporează un ecran touch de 18 inch, un LCD touch cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli, un CPU FreeScale de 1 GHz (i.MX53 ARM Cortex A8), 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și Android 2.3.4 Gingerbread drept OS. Terminalul vine și cu un desktop launcher personalizat și din păcate nu avem și un preț pentru acest produs, dar presupun că va fi destul de accesibil, mai ales că e un produs pentru piața din China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×