Samsung lucrează la un senzor foto de 13 Megapixeli pentru telefoane și tablete

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.523 ori
<b>Samsung lucrează la un senzor foto de 13 Megapixeli pentru telefoane și tablete</b>LG Optimus G și Sony Xperia T sunt printre telefoanele Android lansate în 2012 cu cameră foto al cărui senzor urcă la 13 Megapixeli. Samsung nu pierde timpul și dezvoltă un senzor de 13 Megapixeli pentru telefoanele și tabletele sale. Ar fi o...

LG Optimus G și Sony Xperia T sunt printre telefoanele Android lansate în 2012 cu cameră foto al cărui senzor urcă la 13 Megapixeli. Samsung nu pierde timpul și dezvoltă un senzor de 13 Megapixeli pentru telefoanele și tabletele sale. Ar fi o mică supriză un asemenea senzor pe o tabletă. Până acum s-au mulțumit să nu marjeze pe mulți megapixeli în domeniul tablet pc-urilor: 5 Megapixeli la Galaxy Note 10.1 și 3.15 la restul de la Galaxy Tab 10.1 până la Galaxy Tab 7.7 & alte tablete Samsung.

Samsung mai are în dezvoltare un senzor foto de 12 Megapixeli ce va sosi pe device-urile din 2012, cel de 13 Megapixeli cu BSI va ajunge anul viitor. Rezoluția maximă a fotografiilor la S5K3L2 va urca la 4208x3210 pixeli și clipurile video la maxim 30 fps. Se spune că se lucrează intens la optimizarea consumului de energie și că ar fi cea mai eficientă din acest punct de vedere ajutând smartphone-urile și tabletele ce-l încorporează să ofere o autonomie mai mare.

Am mai spus și în alte articole, degeaba ai un senzor de 12 - 13 Megapixeli și o dimensiune a sa redusă. Nokia 808 PureView oferă calitate foto și pentru că senzorul său este mare. Normal că Samsung, Sony sau LG vor pune multă tehnologie ca rezultatul obținut să fie mai bun ca la 8 Megapixeli, dar nu ar strica să vedem un vârf de gamă pe domeniul foto & video. Spun asta ținând cont de cele câteva modele pe care le lansează anual.

Samsung încearcă să deschidă o nouă nișă, aceea a camerelor foto cu Android prin Galaxy Camera și va rămâne de văzut dacă pot oferi suficientă tracțiune / deschidere în piață spre așa ceva. Asta după ce în 2011 - 2012 au dat lovitura, folosind jargonul jurnalistic local, cu Galaxy Note care a deschis nișa phabletelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×