Tableta Huawei Honor X2 este lansată comercial pe piața chineză la un preț de 320$

696 ori
<b>Tableta Huawei Honor X2 este lansată comercial pe piața chineză la un preț de 320$</b>După debutul oficial din cadrul Mobile World Congress 2015, iată că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi cei de la Huawei &icirc;ncep comercializarea tabletei Honor X2, device care &icirc;n ciuda diagonalei de 7 inch este văzut de companie ca fiind mai...

După debutul oficial din cadrul Mobile World Congress 2015, iată că începând de astăzi cei de la Huawei încep comercializarea tabletei Honor X2, device care în ciuda diagonalei de 7 inch este văzut de companie ca fiind mai degrabă un smartphone datorită posibilității de atașare a unui card SIM.

Pe partea de specificații tehnice, Honor X2 oferă un panou Full HD, un procesor octa-core HiSilicon 930, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli. La pachet se mai oferă o baterie de 5.000 mAh și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Tableta Huawei Honor X2 este lansată comercial pe piața chineză la un preț de 320$

Aflăm că prețul acestui dispozitiv este de aproximativ 320 dolari. De asemenea, Huawei a pus astăzi în vânzare și un router cu bandă duală 2.4 G / 5G, device ce costă 30 dolari. S-ar putea ca în următoarele luni, Huawei să aducă tableta de 7 inch proaspăt lansată și pe meleaguri europene.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×