IFA 2016: Motorola Moto Z Play Hands-on - telefon modular cu specificații deloc rele și baterie generoasă

1.069 ori
<b>IFA 2016: Motorola Moto Z Play Hands-on - telefon modular cu specificații deloc rele și baterie generoasă</b>Motorola Moto Z Play este un alt telefon pe care l-am întâlnit la IFA 2016 - terminal ce păstrează fix design-ul întâlnit la Moto Z și Moto Z Force cu scopul de a oferi același concept de modularitate. Avem parte de un display de 5.5 inch cu rezoluție FHD

Printre noile smartphone-uri văzute anul acesta la IFA s-a numărat și Motorola Moto Z Play - un soi de variantă mai accesibilă a flagship-ului Moto Z lansat în urmă cu doar câteva luni. Am reușit să punem mâna pe acest handset preț de câteva minute, iar mai jos aveți și un scurt hands-on din care aflați mai multe despre specificațiile sale, dar și din care puteți admira design-ul adoptat de către acesta.

Moto Z Play

Cu scopul de a-l face compatibil cu accesoriile Moto Mods, Lenovo a decis să păstreze design-ul pe care îl întâlnim și în cazul modelelor Moto Z și Moto Z Force - fiind vorba despre o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă. Ca dotări hardware primim un display FHD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 652 + GPU Adreno 506 și 32 GB de stocare + 3 GB memorie RAM.

Moto Z Play

Există și aici un slot microSD, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser și suport pentru captură video 2160p. Avem un senzor frontal de 5 megapixeli, un port USB Type-C, un scanner de amprente și Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare. Telefonul aduce o baterie generoasă de 3500 mAh la interiorul carcasei unibody cu greutate de 165 grame și grosime de 7 mm.

Moto Z Play va avea un preț de 500 euro pe piața europeană și reprezintă o alternativă bună de luat în calcul, mai ales că primim în continuare suport pentru accesoriile modulare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×