IFA 2016: Motorola Moto Z Play Hands-on - telefon modular cu specificații deloc rele și baterie generoasă

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo  IFA 983 ori
<b>IFA 2016: Motorola Moto Z Play Hands-on - telefon modular cu specificații deloc rele și baterie generoasă</b>Motorola Moto Z Play este un alt telefon pe care l-am întâlnit la IFA 2016 - terminal ce păstrează fix design-ul întâlnit la Moto Z și Moto Z Force cu scopul de a oferi același concept de modularitate. Avem parte de un display de 5.5 inch cu rezoluție FHD

Printre noile smartphone-uri văzute anul acesta la IFA s-a numărat și Motorola Moto Z Play - un soi de variantă mai accesibilă a flagship-ului Moto Z lansat în urmă cu doar câteva luni. Am reușit să punem mâna pe acest handset preț de câteva minute, iar mai jos aveți și un scurt hands-on din care aflați mai multe despre specificațiile sale, dar și din care puteți admira design-ul adoptat de către acesta.

Moto Z Play

Cu scopul de a-l face compatibil cu accesoriile Moto Mods, Lenovo a decis să păstreze design-ul pe care îl întâlnim și în cazul modelelor Moto Z și Moto Z Force - fiind vorba despre o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă. Ca dotări hardware primim un display FHD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 652 + GPU Adreno 506 și 32 GB de stocare + 3 GB memorie RAM.

Moto Z Play

Există și aici un slot microSD, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser și suport pentru captură video 2160p. Avem un senzor frontal de 5 megapixeli, un port USB Type-C, un scanner de amprente și Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare. Telefonul aduce o baterie generoasă de 3500 mAh la interiorul carcasei unibody cu greutate de 165 grame și grosime de 7 mm.

Moto Z Play va avea un preț de 500 euro pe piața europeană și reprezintă o alternativă bună de luat în calcul, mai ales că primim în continuare suport pentru accesoriile modulare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×