Noi imagini cu tableta Samsung Galaxy View îşi fac apariţia; Mânerul este scos în evidenţă

664 ori
<b>Noi imagini cu tableta Samsung Galaxy View îşi fac apariţia; Mânerul este scos în evidenţă</b>Faimosul zvonac @evleaks a publicat astăzi noi imagini cu tableta Samsung Galaxy View, cea care a primit un teaser la IFA 2015 şi care e aşteptată să debuteze &icirc;n cur&acirc;nd. Produsul e menit pentru consum video şi are dotări modeste, dar...

Faimosul zvonac @evleaks a publicat astăzi noi imagini cu tableta Samsung Galaxy View, cea care a primit un teaser la IFA 2015 şi care e aşteptată să debuteze în curând. Produsul e menit pentru consum video şi are dotări modeste, dar şi diagonală foarte mare, de 18.4 inch.

Terminalul vine cu dock special atasabil, care are şi un mâner, ce face tableta mai uşor de transportat. În imaginile postate de @evleaks se reconfirmă lipsa unui buton Home fizic, dar şi a butoanelor capacitive de pe Galaxy View. Remarcăm şi acel dock şi o interfaţă de playback video pe terminal. Zvonurile afirmă că acest produs va costa 599 dolari şi va fi destinat pieţei din SUA, pentru început.

Galaxy View rulează Android şi dispune de un ecran TFT de 18.4 inch, iar la bord se afla şi un procesor octa core 64 bit Exynos 7580 de 1.6 GHz, plus 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Alte dotări includ şi slot microSD, conectivitate HSPA+, LTE, Bluetooth 4.1 şi o cameră frontală de 2.1 MP. Tableta va avea o baterie de 6700 mAh, care ar trebui să asigure în jur de 8.5 ore de playback video.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×