Viitoarele modele Samsung Galaxy S ar putea sosi doar în variante cu display curbat

1.711 ori
<b>Viitoarele modele Samsung Galaxy S ar putea sosi doar în variante cu display curbat</b>Potrivit unor informații sosite astăzi în presă, se pare că Samsung se gândește serios în a renunța la introducerea pe piață de modele Galaxy S cu display plat, și asta pentru că versiunile cu ecran curbat sunt mult mai populare printre utilizatori

Aflăm astăzi faptul că sud-coreenii de la Samsung iau în calcul posibilitatea ca viitoarele terminale din gama Galaxy S să vină doar în variante cu display curbat. Decizia ar sta în spatele faptului că modelul S7 Edge din acest an a fost cu mult mai popular comparativ cu versiunea standard ce ne aduce un display plat, dar și pe seama costurilor de producție ce nu mai sunt atât de mari precum acum câțtiva ani când pe piață sosea Galaxy Note Edge.

Chiar președintele departamentului Mobile, și anume Koh Dong-jin, oferă declarații în acest sens. Se pare că Samsung consideră că display-ul Edge trebuie să devină un soi de identitate pentru seria de smartphone-uri Galaxy S. Totodată, experții de la Market Analyst susțin faptul că Samsung nu va renunța imediat la versiunile standard Galaxy S, dar în stiuația în care phablet-ul Note 7 se dovedește a fi un succes, sunt mari șanse ca sud-coreenii să vină la anul doar cu un Galaxy S8 cu ecran curbat.

Pentru că tot l-am amintit pe Note 7 aici, știți deja că terminalul este disponibil pe piață doar într-o astfel de variantă cu display curbat spre margini - unele ceva mai reduse totuși comparativ cu S7 Edge. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×