Noul Samsung Galaxy J3 se numește J3 Pro, și nu 2017; telefonul este anunțat în China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.523 ori
<b>Noul Samsung Galaxy J3 se numește J3 Pro, și nu 2017; telefonul este anunțat în China</b>Cu toate că inițial credeam că noul smartphone Samsung din seria J se va numi Galaxy J3 (2017), iată că sud-coreenii vin cu o altă denumire pentru acest produs. China Mobile tocmai ce a anunțat telefonul sub numele de Samsung Galaxy J3 Pro, acesta sosind

Cu toate că inițial credeam faptul că noul smartphone din seria Galaxy J urma să fie denumit Galaxy J3 (2017), iată că sud-coreenii optează pentru un alt nume. Acest detaliu iese la iveală odată cu lansarea oficială a produsului pe piața din China, model ce va fi cunoscut sub denumirea de Samsung Galaxy J3 Pro.

Versiunea SM-J3119 sosește cu un display Super AMOLED HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 (MSM8916) de 1.2 GHz și cu 2 GB memorie RAM. Primim 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, o baterie de 2600 mAh la interior și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru captura de tip selfie.

Telefonul adoptă un senzor foto principal de 8 megapixeli, iar ca elemente de conectivitate întâlnim aici Wi-Fi 802.11 b/g/n, NFC, Bluetooth 4.1, și 4G LTE cu viteze de download de până la 150 Mbp. Samsung Galaxy J3 Pro rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și va fi disponibil în două variante de culoare: gri, respectiv auriu. Prețul de comercializare în China ajunge la suma de 150 dolari. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×