Noi tablete ASUS ZenPad cu procesoare Intel ajung pe web înainte de lansarea oficială

716 ori
<b>Noi tablete ASUS ZenPad cu procesoare Intel ajung pe web înainte de lansarea oficială</b>Pentru că se apropie vara, ne apropiem şi de c&acirc;teva showuri tech cu mai puţină anvergură dec&acirc;t CES sau MWC, dar totuşi destul de cunoscute. Computex &icirc;mi vine &icirc;n minte şi cu această ocazie vom vedea şi noi tablete ASUS...

Pentru că se apropie vara, ne apropiem şi de câteva showuri tech cu mai puţină anvergură decât CES sau MWC, dar totuşi destul de cunoscute. Computex îmi vine în minte şi cu această ocazie vom vedea şi noi tablete ASUS probabil. Ei bine, câteva dintre ele au ajuns deja pe web.

ASUS ar pregăti o nouă gamă de modele Android, sub denumirea de ZenPad, iar informaţii despre device-uri au ajuns pe Internet. Printre nou veniţi se număra ASUS ZenPad 7 (Z170C), care va avea şi o versiune 3G (Z170CG). Cele două tablete şi-au făcut apariţia în magazine online din Rusia, având un design similar cu cel al unui FonePad. ZenPad 7 va sosi cu procesor Intel Atom x3, 1 GB RAM şi 8 sau 16 GB stocare.

Noi tablete ASUS ZenPad cu procesoare Intel ajung pe web înainte de lansarea oficială

ASUS va include şi slot microSD pe acest terminal. El va dispune de un ecran IPS, cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, dar şi de două camere, WiFi şi Bluetooth. Variantele de culoare sunt negru şi alb, iar produsul va costa 139 de euro în versiunea WiFi sau 159 euro în cea 3G. ASUS ZenPad 8 (P01M) a apărut şi el la FCC între timp, sub forma unei tablete de 8 inch, care va avea la rândul său variante 3G sau WiFi.

La interior se afla un CPU Intel Atom Z3560 sau Z3530 Moorefield, dar şi 2 GB RAM şi 8, 16, 32 sau 64 GB stocare. Ecranul are o rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, iar acest model va sosi şi el la Computex.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×