ASUS anunţă noile tablete ZenPad 8 şi ZenPad 10, cu procesoare MediaTek quad core la bord

834 ori
<b>ASUS anunţă noile tablete ZenPad 8 şi ZenPad 10, cu procesoare MediaTek quad core la bord</b>Lansările de tablete sunt destul de numeroase astăzi, zi în care deja am făcut cunoștiință cu modelul Galaxy Tab Iris din partea celor de la Samsung. Acum aflăm și despre două noi tablete lansate de către taiwanezii de la Asus, acestea sosind la pachet cu

Ne aşteptăm ca ASUS să facă trecerea la procesoare Snapdragon sau MediaTek pe terminalele sale, încă de când Intel a decis să închidă proiectul Atom. O primă mutare de genul apare azi, când ASUS anunţă noi tablete ZenPad 8 şi ZenPad 10, cu procesoare MediaTek la bord.

Se pare că firma asiatică nu a dorit să mai aştepte până la Computex şi a prezentat deja noile modele, ASUS ZenPad 8 (Z380M) şi respectiv ASUS ZenPad 10 (Z300M). Ambele vin cu Android 6.0 Marshmallow şi au la interior procesoare quad core MediaTek MT8163. Cele două tablete împart câteva dotări, precum rezoluţiile de 1280 x 800 pixeli, conectivitatea WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS şi camerele de 5 MP din spate.

Dispun şi de sloturi microSD şi camere frontale de 2 MP. Modelul de 10 inch are o baterie de 18 Wh, 2 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare. Cel de 8 inch vine cu o baterie de 15.2 Wh, un difuzor frontal, 1 sau 2 GB RAM şi 8 sau 16 GB stocare. Preţurile ar trebui să fie de 199 euro pentru varianta mai mare şi de la 159 de euro pentru modelul de 8 inch.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×