Noua gamă de tablete Samsung Galaxy Tab S se va lansa oficial săptămâna viitoare pe plan local

1.067 ori
<b>Noua gamă de tablete Samsung Galaxy Tab S se va lansa oficial săptămâna viitoare pe plan local</b>Prin intermediul unuiei invitații primite acum câteva minute aflăm că noua gamă de tablete Galaxy Tab S ce oferă o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, va fi lansată oficial săptămâna viitoare într-un eveniment ce va avea loc în București....

Prin intermediul unuiei invitații primite acum câteva minute aflăm că noua gamă de tablete Galaxy Tab S ce oferă o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, va fi lansată oficial săptămâna viitoare într-un eveniment ce va avea loc în București.

După cum bine știm, această gamă este compusă din două modele cu display de 8.4 inch și 10.5 inch. Printre specificațiile lor întâlnim un procesor octa-core Exynos 5420, 3 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED.

Aceste tablete aduc la pachet și un scanner pentru amprente, cât și o incredibilă grosime de doar 6.6 mm. Samsung Galaxy Tab S 8.4 și Galaxy Tab S 10.5 se regăsesc deja la precomandă prin intermediul retailerului eMAG.ro la un preț de 1.899 lei, respectiv 2.299 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×