Tableta Samsung Galaxy Tab A 8.0 este actualizată la Android 6.0 Marshmallow

2.657 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab A 8.0 este actualizată la Android 6.0 Marshmallow</b>Cei de la Samsung dau astăzi startul unui nou program de update, de această dată fiind luate în vizor tabletele Wi-Fi Galaxy Tab A 8.0. Produsele beneficiază de acum de sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow care aduce câteva noutăți interesante la

Printre tabletele lansate de către Samsung în cursul anului 2015 s-a numărat și Galaxy Tab A 8.0 - un model mid-range care de astăzi primește actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. Pachetul software are aproximativ 1 GB, și vine pentru moment doar în Australia pentru acele modele Wi-Fi Only.

Avem parte de un control sporit asupra permisiunilor pentru aplicații, dar și funcția software Doze ce va contribui la obținerea unei autonomii mai mari decât în mod normal. Nu în ultimul rând beneficiem și de un App Drawer redesenat, unul ce ar trebui să ofere o experiență mai plăcută pentru utilizatori.

După cum probabil știți, această tabletă sosește cu display TFT de 8 inch (1024 x 768 pixeli), procesor quad-core de 1.2 GHz și cu 1.5 GB memorie RAM. Avem o cameră foto principală de 5 megapixeli cu autofocus, un senzor frontal de 2 megapixlei și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×