Încărcătorul lui Samsung Galaxy Note 7 e fotografiat, vine cu suport pentru încărcare rapidă de până la 12 V la 2.1 A

5.103 ori
<b>Încărcătorul lui Samsung Galaxy Note 7 e fotografiat, vine cu suport pentru încărcare rapidă de până la 12 V la 2.1 A</b>Iată că după imaginile cu numeroasele accesorii destinate lui Samsung Galaxy Note 7, urmează acum să vedem și fotografii ce ne prezintă încărcătorul acestui phablet. După cum era de așteptat, avem parte de încărcare rapidă la pachet, și observăm aici

În ultimii 2 ani Samsung a plusat serios pe partea de baterie când vine vorba de flagshipurile sale. Şi nu doar durata de funcţionare, ci şi încărcarea a evoluat în ultimii ani, atât cea wired, cât şi cea wireless. Azi luăm contact cu încărcătorul lui Note 7, care suportă încărcare rapida, prin cateva fotografii.

Incarcator Samsung Galaxy Note 7

Pare un accesoriu generic, dar dimensiunea mare e de obicei asociată cu Fast Charge. Inscripţionate pe gadget găsim valorile de 5 V, 9 V sau 12 V la 2 A, 1.67 A sau 2.1 A. Încărcătorul e fabricat în China şi dacă zvonurile sunt reale, la portul său lateral ar trebui să se conecteze un cablu USB Type C. Puterea maximă de încărcare este de 25.2 W şi suntem curioşi dacă Samsung îşi vă dobora recordurile actuale de încărcare.

Incarcator Samsung Galaxy Note 7

Pe lista noastră oficială de teste în continuare Samsung Galaxy S6 Edge+ e pe primul loc, cu 1 oră şi 5 minute pentru încărcare, urmat de Galaxy S6, cu 1 oră şi 10 minute. Pe locul 7 e Galaxy S6 Edge, iar pe 8 e Galaxy Note 5, cu 1 oră şi 25 şi respectiv 1 oră şi 27 de minute. Galaxy S7 Edge ajungea la 1 oră şi 33 de minute, deci aşteptările sunt ca Note 7 să fie măcar la 1 oră şi 20 de minute să zicem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×