Noua tabletă Google Nexus 7 ar putea fi dezvoltată de către Huawei și lansată anul viitor (Zvon)

741 ori
<b>Noua tabletă Google Nexus 7 ar putea fi dezvoltată de către Huawei și lansată anul viitor (Zvon)</b>După 2 generații ale tabetei Nexus 7 ce au fost dezvoltate de către Asus, se pare că cei de la Google vor alege un alt partener pentru modelul succesor. Potrivit unei postări de pe platforma de socializare Weibo, Google va opta pentru Huawei de...

După 2 generații ale tabetei Nexus 7 ce au fost dezvoltate de către Asus, se pare că cei de la Google vor alege un alt partener pentru modelul succesor. Potrivit unei postări de pe platforma de socializare Weibo, Google va opta pentru Huawei de această dată, companie ne-a adus și smartphone-ul Nexus 6P.

În imagine e Huawei MediaPad

În același timp, postarea în cauză scoate la iveală faptul că proiectul Nexus 7 (2016) a început deja, tableta urmând a fi lansată undeva în vara anului viitor. Pentru moment nu există detalii despre pachetul hardware, dar nici despre design-ul ce va fi adoptat pentru această nouă tabletă de 7 inch.

Noua tabletă Google Nexus 7 ar putea fi dezvoltată de către Huawei, și lansată anul viitor

Dacă ar fi să ne imaginăm phablet-ul Huawei Nexus 6P sub forma unei tablete de 7 inch, trebuie să recunoaștem că am avea un device foarte atractiv la îndemână. Dacă într-adevăr Huawei este partenerul Google și pentru acest proiect, rămâne de văzut.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×