O nouă funcție numită Google Support va permite ajutarea utilizatorului de către experți la nivel remote

1.039 ori
<b>O nouă funcție numită Google Support va permite ajutarea utilizatorului de către experți la nivel remote</b>Pentru că smartphone-urile au devenit la fel de puternice și complexe precum PC-urile, e nevoie și de tutoriale la fel de ample și de ajutorul experților uneori. Google ne propune un tool remote de tip chat agent și cunoscut ca Google Support

Pentru că smartphone-urile au devenit la fel de puternice și complexe precum PC-urile, e nevoie și de tutoriale la fel de ample și de ajutorul experților uneori. Google ne propune un tool remote de tip chat agent și cunoscut ca Google Support.

Serviciul va sosi pe terminalele Nexus ce vor fi lansate în perioadă următoare, se pare. Practic un AI sau un tehnician real va va oferi suport în timp real, având acces la homescreen-ul vostru. Încă nu e clar dacă acest chat agent va putea și manipula comenzi sau itemuri, sau doar va vedea imaginea și atât. 

Google Support

Ghidarea prin sugestii și sfaturi se va face printr-o fereastră specială de chat sau redată acustic prin difuzor. Google oferă suport în exclusivitate pentru modelele Nexus, deci era de așteptat să vedem un serviciu de genul. Între timp ca o mențiune secundară, s-ar părea că vom vedea două noi telefoane Nexus produse de HTC și lansate spre finalul anului, unul cu ecran de 5 inch și unul de 5.5 inch. 

Așteptăm acum și producătorii de telefoane să ne ofere totuși tool-uri similare de suport.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×