OnePlus One a fost vândut În aproape 1 milion de unități În 2014

725 ori
<b>OnePlus One a fost vândut În aproape 1 milion de unități În 2014</b>OnePlus One ar trebui menționat în manualele de PR și marketing despre primele luni de viață ale unui produs și companii. și asta pentru că în ciuda unui sistem de invitații restrictiv și a unor campanii de PR neinspirate, firma a vândut...

OnePlus One ar trebui menționat în manualele de PR și marketing despre primele luni de viață ale unui produs și companii. și asta pentru că în ciuda unui sistem de invitații restrictiv și a unor campanii de PR neinspirate, firma a vândut aproape 1 milion de telefoane anul trecut.

Pentru o firmă al cărui model este primul și singurul telefon, performanta e fantastică. Evident, OnePlus nu a obținut foarte mult profit din acest device, având un preț foarte scăzut aplicat. Nu putem decât să ne întrebăm la câte modele vândute ar fi ajuns firma dacă nu avea acel sistem de invitații și avea și un PR mai bun? în 2015 lucrurile se vor schimba și OnePlus Two va aduce un preț mai ridicat și posibil o diagonală mai mică.

Recent unul dintre directorii companiei a negat vehement implicarea OnePlus pe piața tabletelor și a reconfirmat lansarea lui OnePlus Two în trimestrul 2 sau 3. Zvonurile legate de OnePlus One Mini s-au mai rărit între timp, după 2 sau 3 apariții online luna trecută. Credeți că OnePlus va vinde mai multe modele în acest an față de 2014, mai ales cu un preț mai mare pentru handsetul Two?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×