Quad HD va deveni standardul pentru ecranele de smartphone În 2015, 4K va sosi și el În curând pe telefoane

965 ori
<b>Quad HD va deveni standardul pentru ecranele de smartphone În 2015, 4K va sosi și el În curând pe telefoane</b>Dacă la început de 2014 Quad HD era o rezoluție rezervată cumva viitorului telefoanelor mobile, ei bine, ea va deveni standardul pentru flagshipurile anului 2015, se pare. în plus, ni se pregătesc deja și modele 4K. &nbsp; Informațiile vin de la...

Dacă la început de 2014 Quad HD era o rezoluție rezervată cumva viitorului telefoanelor mobile, ei bine, ea va deveni standardul pentru flagshipurile anului 2015, se pare. în plus, ni se pregătesc deja și modele 4K.

Informațiile vin de la surse din industrie, citate de către un raport nou Digitimes. în 2014 am văzut firme ca LG, și Oppo oferind modele cu rezoluții Quad HD. Telefoanele au fost bine primite pe piață și unde au existat probleme, prețul a scăzut rapid, cum e cazul lui LG G3. Raportul menționat anterior aduce în discuție și faptul că spre sfârșitul acestui an sau în a doua jumătate a anului producătorii de telefoane vor lansa modele cu ecrane 4K.

Producătorii vor analiza și performanțele și succesul panourilor curbate de la Samsung și LG și le-ar putea adopta, popularizând acest format mai mult. Se vor duce lupte grele și în zona camerei, deși numărul de megapixeli va rămâne în medie pe la 20 MP, dacă Microsoft nu ne face vreo surpriză cu seria Lumia. Vom vedea totuși îmbunătățiri de optică, cu sisteme cu lentila duala sau zoom optic populare în acest an.

Evident, nici camerele selfie nu vor fi uitate și vom vedea tot mai multe camere de frontale de 13 MP. Cum vă suna 2015 până acum?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×