Knog Expose este un nou accesoriu pentru selfie-uri ce ne aduce 9 led-uri la pachet

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 364 ori
<b>Knog Expose este un nou accesoriu pentru selfie-uri ce ne aduce 9 led-uri la pachet</b>După ce în cadrul CES 2015, Lenovo anunța accesoriul Vibe Xtension destinat iubitorilor de fotografii de tip selfie, iată că astăzi descoperim un gadget destul de similar. Numele său este Knog Expose și este dezvoltat de către o companie...

După ce în cadrul CES 2015, Lenovo anunța accesoriul Vibe Xtension destinat iubitorilor de fotografii de tip selfie, iată că astăzi descoperim un gadget destul de similar. Numele său este Knog Expose și este dezvoltat de către o companie australiană ce activează în producția de bliț-uri pentru telefoane mobile.

Din punct de vedere tehnic, aflăm că acest produs sosește cu 9 led-uri ce oferă o intensitate de 130 lumeni. De asemenea, sunt disponibile și o serie de moduri de utilizare ca și: flash, strobe, sau continuu. Potrivit companiei producătoare, vom putea ajusta atât balansul de alb, cât și luminozitatea prin intermediul unei aplicații companion.

Kong Expose se conectează prin intermediul tehnologiei Bluetooth, iar bateria integrată va oferi aproximativ o oră de autonomie. Acest device pentru selfie-uri va sosi la vânzare în săptămânile imediat următoare la un preț de 60$.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×