Phableturile de 6 inch in duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch

2.297 ori
<b>Phableturile de 6 inch in duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch</b>Niciodată nu am înțeles de ce există segmentul de phableturi și telefoane cu ecran de 6 inch. înțeleg un phablet cu stylus de 5.7 inch ca Galaxy Note, dar modele ca HTC One Max, Sony Xperia Z Ultra și Nokia Lumia 1520 reprezintă mistere pentru...

Niciodată nu am înțeles de ce există segmentul de phableturi și telefoane cu ecran de 6 inch. înțeleg un phablet cu stylus de 5.7 inch ca Galaxy Note, dar modele ca HTC One Max, Sony Xperia Z Ultra și Nokia Lumia 1520 reprezintă mistere pentru mine. Ei bine, se pare că și statisticile constată același lucru, că aceste produse nu atrag clienții.

Aparent phableturile de 6 inch sunt angajate într-un duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch și pierd bătălia din start. De ce? Pentru că tabletele de 7 inch costa în jur de 200 de dolari, în vreme ce phableturile ajung și la 800 de dolari. în plus, tableta oferă un inch în plus de ecran și o baterie mai bună de obicei.

Phableturile de 6 inch in duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch

Aflăm de la Digitimes că vânzările lui Sony Xperia Z Ultra au fost infime, iar între timp Sony a lansat și telefonul de 6 inch Xperia T2 Ultra, căruia nu îi prevăd o soartă prea bună. Există loc pe piață pentru modelele de 6 inch doar în condițiile în care apar tot mai puține telefoane de 5 inch și se renunța la tabletele de 7 inch în favoarea unor de 8 inch, lăsând astfel un loc gol pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×