Phableturile de 6 inch in duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch

Autor:  | Publicat în:  Statistici 1.584 ori
<b>Phableturile de 6 inch in duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch</b>Niciodată nu am înțeles de ce există segmentul de phableturi și telefoane cu ecran de 6 inch. înțeleg un phablet cu stylus de 5.7 inch ca Galaxy Note, dar modele ca HTC One Max, Sony Xperia Z Ultra și Nokia Lumia 1520 reprezintă mistere pentru...

Niciodată nu am înțeles de ce există segmentul de phableturi și telefoane cu ecran de 6 inch. înțeleg un phablet cu stylus de 5.7 inch ca Galaxy Note, dar modele ca HTC One Max, Sony Xperia Z Ultra și Nokia Lumia 1520 reprezintă mistere pentru mine. Ei bine, se pare că și statisticile constată același lucru, că aceste produse nu atrag clienții.

Aparent phableturile de 6 inch sunt angajate într-un duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch și pierd bătălia din start. De ce? Pentru că tabletele de 7 inch costa în jur de 200 de dolari, în vreme ce phableturile ajung și la 800 de dolari. în plus, tableta oferă un inch în plus de ecran și o baterie mai bună de obicei.

Phableturile de 6 inch in duel fratricid cu modelele de tablete de 7 inch

Aflăm de la Digitimes că vânzările lui Sony Xperia Z Ultra au fost infime, iar între timp Sony a lansat și telefonul de 6 inch Xperia T2 Ultra, căruia nu îi prevăd o soartă prea bună. Există loc pe piață pentru modelele de 6 inch doar în condițiile în care apar tot mai puține telefoane de 5 inch și se renunța la tabletele de 7 inch în favoarea unor de 8 inch, lăsând astfel un loc gol pe piață.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×