Samsung Z2, cel mai nou model Tizen al sud coreenilor e detaliat într-un clip video oficial (Video)

1.066 ori
<b>Samsung Z2, cel mai nou model Tizen al sud coreenilor e detaliat într-un clip video oficial (Video)</b>Odată cu zvonurile numeroase despre phablet-ul Samsung Galaxy Note 7, au apărut și unele leak-uri cu următorul smartphone al sud-coreenilor ce va rula sistemul de operare Tizen OS. Acesta va sosi pe piața din India la un pret foarte accesibil

Samsung Z2, un release interesant Samsung, pentru că vine în completarea lui Z1 şi Z3 a primit o serie de scăpări ce au mers în paralel cu cele legate de Galaxy Note 7, până la debutul acestuia. Între timp Samsung Z2, model cu Tizen OS tot nu a fost lansat şi scăpările continuă, culminând cu clipul oficial de prezentare de mai jos.

El detaliază câteva dintre funcţiile cheie ale terminalului printre care şi suportul 4G LTE şi funcţia Ultra Data Saving Mode (UDSM). Preinstalata pe telefon vom găsi aplicaţia My Money Transfer, care se ocupă cu transferuri bancare, deocamdată doar în India. Nu aflăm mare lucru despre dotările acestui smartphone din clip, poate doar în afara unui procesor quad core de 1.5 GHz şi unei camere de 5 MP în spate.

Zvonuri apărute în ultima vreme au menţionat şi o cameră frontală VGA, un ecran de 3.97 inch sau 4.5 inch şi 1 GB RAM, plus 8 GB stocare. O baterie de 1500 mAh şi Tizen 2.4 întregesc peisajul. O lansare oficială ar putea avea loc oricând în zilele următoare şi aşteptăm şi un preţ foarte accesibil, sub 150 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×