Portul Lightning de pe iPad Pro vine cu suport pentru viteze USB 3.0; feature adus și de MacBook Pro

Autor:  | Publicat în:  Apple 397 ori
<b>Portul Lightning de pe iPad Pro vine cu suport pentru viteze USB 3.0; feature adus și de MacBook Pro</b>Un lucru nu tocmai știut despre uriașa tabletă iPad Pro, este și faptul că portul Lightning a primit acum un upgrade. Acest modul vine cu suport pentru viteze USB 3.0, feature pe care la ora actuală &icirc;l regăsim pe unele laptop-uri high-end cum...

Un lucru nu tocmai știut despre uriașa tabletă iPad Pro, este și faptul că portul Lightning a primit acum un upgrade. Acest modul vine cu suport pentru viteze USB 3.0, feature pe care la ora actuală îl regăsim pe unele laptop-uri high-end cum este și cazul modelului MacBook Pro aflat în portofoliul Apple.

După cum știm, gigantul din Cupertino omite în mod deliberat dezvăluirea unor funcții sau specificații integrate pe noile produse, cantitatea de memorie RAM fiind una dintre acestea. Și schimbarea adusă portului de conectare/încărcare a fost într-un fel ascuns publicului, detaliu ce iese totuși la iveală acum.

Ca și performanțe, standardul USB 2.0 ce a fost introdus în anul 2000, suportă viteze de transfer de până la 480 Mbps, în timp ce USB 3.0 vine cu suport pentru viteze de transfer de până la 5 GB pe secundă. Aparent, actualul cablu livrat cu iPad Pro nu suportă vitezele USB 3.0, dar un raport sosit de curând în presă ne dezvăluie că un cablu actualizat va fi introdus în pachetul tabletei pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×