ASUS ZenFone Max promovat prin prisma bateriei sale generoase de 5.000 mAh într-un nou spot (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 738 ori
<b>ASUS ZenFone Max promovat prin prisma bateriei sale generoase de 5.000 mAh într-un nou spot (Video)</b>Anul 2015 e cel &icirc;n care conceptul de "battery phone" a devenit total &icirc;mpăm&acirc;ntenit, astfel &icirc;nc&acirc;t ne-am obişnuit cu ideea unor smartphone-uri cu capacităţi de baterie similare cu ale tabletelor. Printre ele se numără şi...

Anul 2015 e cel în care conceptul de "battery phone" a devenit total împământenit, astfel încât ne-am obişnuit cu ideea unor smartphone-uri cu capacităţi de baterie similare cu ale tabletelor. Printre ele se numără şi ASUS ZenFone Max, care a primit un nou spot promoţional mai jos, axat fix pe baterie.

Avem de-a face aici cu un model cu o baterie de 5000 mAh, care pe  hârtie ar trebui să ofere până la 37.6 ore de convorbiri şi un timp de playback video de până la 22.6 ore. Perioada de standby ajunge la o impresionantă durata de 38 de zile. În plus, terminalul poate fi folosit şi ca power bank pentru a încărca alte modele.

Handsetul nu e exagerat de gros având în vedere capacitatea bateriei şi are o talie de 10.5 mm. El cântăreşte 202 grame totuşi, multişor şi pentru un phablet de 5.5 inch cum e cazul aici, dar justificat de sursa de alimentare. La bord se află 2 GB RAM, 16 GB stocare şi o cameră de 13 megapixeli cu tehnologie Pixelmaster şi senzor Toshiba.

Avem parte şi de procesor Snapdragon 410, iar mai multe funcţii ale terminalului, inclusiv cele legate de Zen UI le vedeţi în promo.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×