Rememorăm MWC 2011 cu anunțul oficial al tabletei HTC Flyer (Video)

1.478 ori
<b>Rememorăm MWC 2011 cu anunțul oficial al tabletei HTC Flyer (Video)</b>Cu o săptămână în urmă ne aflam în Barcelona la MWC 2011, prin persoana trimisului nostru Zsolt Tamassy, iar acum a sosit momentul rememorării. Ceea ce puteți vedea mai jos este doar un crâmpei din ce a putut vedea editorul nostru. Ei bine,...

Cu o săptămână în urmă ne aflam în Barcelona la MWC 2011, prin persoana trimisului nostru Zsolt Tamassy, iar acum a sosit momentul rememorării. Ceea ce puteți vedea mai jos este doar un crâmpei din ce a putut vedea editorul nostru. Ei bine, iată prezentarea oficială a tabletei HTC Flyer:

După cum probabil știți, acest terminal este prima tabletă HTC și prima tabletă cu interfață HTC Sense din lume. Terminalul vine cu un procesor de 1.5 GHz și aparent rulează Android 2.4, sub acea cunoscută interfață. Se pare că gadgetul va primi o actualizare la Honeycomb cât de curând, ceea ce speram să se și întâmple, având în vedere faptul că tableta a fost filmată de noi fiind doar capabilă de a afișa tastatura virtuală în mod portret, nu și landscape, din păcate.

Alte dotări ale lui HTC Flyer includ 32 GB memorie internă, 1 GB RAM, iar dacă vreți să vedeți momentul anunțării acestui produs, aveți clipul din acest articol. Trebuie să recunoaștem că vorbitorii prietenoși de la HTC au făcut față cu brio acestei sarcini, iar Steve Jobs ar putea fi invidios pe aceștia.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×