MWC 2014: Samsung Galaxy S5 anunțat oficial în cadrul conferinței Unpacked 5 (Video)

3.438 ori
<b>MWC 2014: Samsung Galaxy S5 anunțat oficial în cadrul conferinței Unpacked 5 (Video)</b>Iată că toate imaginile și specificațiile pe care vi le aduceam la cunoștiință în cursul zilei de astăzi s-au dovedit a fi reale. Samsung Galaxy S5 tocmai a fost prezentat pe cale oficială în cadrul evenimentului Unpacked 5 și poate fi...

Iată că toate imaginile și specificațiile pe care vi le aduceam la cunoștiință în cursul zilei de astăzi s-au dovedit a fi reale. Samsung Galaxy S5 tocmai a fost prezentat pe cale oficială în cadrul evenimentului Unpacked 5 și poate fi considerat un upgrade destul de slab din punct de vedere al design-ului, care conține același material plastic ce nu dă feeling-ul specific de terminal premium flagship.

Deși marea majoritate dintre noi se aștepta la un design cu totul și cu totul schimbat față de generațiile precedente Galaxy S, se pare că Samsung a mizat tocmai pe un look asemănător căruia i-au fost aduse doar câteva îmbunătățiri la capitolul hardware.

Samsung Galaxy S5

Printre noile beneficii aduse de Galaxy S5 se numără prezența unui scanner pentru amprente digitale, ce poate funcționa atât pentru unlock, cât și pentru realizarea de plăți via PayPal, și în al 2-lea rând, senzorul ce măsoară ritmul cardiac. Acesta din urmă este poziționat pe partea din spate, în locul unde degetul arătător își petrece cel mai mult timp.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 dispune de un display Super Amoled Full HD de 5.1 inch, protejat de Gorilla Glass 3 și vine cu o densitate a pixelilor de 432 ppi, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Samsung Galaxy S5

La capitolul cameră foto, noul Galaxy S5 ne încântă cu un senzor de 16 megapixeli ce vine cu autofocus și bliț dual-LED, care poate realiza captură video în format 4K. De asemenea, în partea frontală regăsim aceeași cameră de 2 megapixeli care poate părea un pic cam depășită, dacă ținem cont de faptul că până și Allview reușește să ofere un terminal de 2000 lei care integrează o cameră frontală de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy S5

Un alt capitol la care coreeni au lucrat “din plin” este certificarea pentru rezistență la apă și praf IP67, lucru ce a făcut ca dimensiunile lui Galaxy S5 să crească spre deosebire de vechea generație. Acestă cântărește 145 grame și măsoară 8.1 mm în grosime, pe când Galaxy S4 reușea să aibă o greutate de numai 130 grame și o talie de 7.9 mm.

Un ultim lucru pe care îl vedem îmbunătățit față de generația precendentă, este bateria de 2800 mAh, care aduce în plus o putere de 200 mAh. Aceasta promite o autonomie de până la 390 ore în modul stand-by și până la 21 ore în modul convorbire. Samsung Galaxy S5 va ajunge pe piață în luna aprilie și va fi disponibil în mai multe variante de culori: auriu, negru, alb și albastru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×