Actualizarea Android 2.3.3 sosește pe Google Nexus S și Nexus One

1.843 ori
<b>Actualizarea Android 2.3.3 sosește pe Google Nexus S și Nexus One</b>Google tocmai a anunțat actualizarea OS-ului Android 2.3 Gingerbread, care a ajuns acum la versiunea Android 2.3.3 prin acest upgrade software OTA (over the air). Rețineți faptul că noul Gingerbread este disponibil pe Nexus S și Nexus One și că va...

Google tocmai a anunțat actualizarea OS-ului Android 2.3 Gingerbread, care a ajuns acum la versiunea Android 2.3.3 prin acest upgrade software OTA (over the air). Rețineți faptul că noul Gingerbread este disponibil pe Nexus S și Nexus One și că va dura câteva săptămâni până ce toate telefoanele vor fi aduse la zi.

Android 2.3.3 rezolvă probleme precum rebooturile din senin sau pierderea de semnal pe unele terminale și adaugă și posibilitatea de a scrie taguri NFC (Near Field Communication). Dacă ați avut noroc și ați primit deja această actualizare, nu ezitați să ne oferiți feedback în secțiunea de Comentarii de mai jos.

De asemenea nu ezitați să aruncați o privire asupra recenziei aplicațiilor cinema pe care am făcut-o recent pe Google Nexus S!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×