Dockul lui Motorola Atrix 4G analizat În detaliu de cei de la Android Community

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.731 ori
<b>Dockul lui Motorola Atrix 4G analizat În detaliu de cei de la Android Community</b>Cei de la Android Community au avut ocazia să facă o analiză detaliată unui accesoriu al smartphone-ului Motorola Atrix 4G. Acesta este urmașul lui Motorola Atrix, pe care l-am văzut în acțiune la MWC 2011 și vi l-am prezentat conectat la dockul...

Cei de la Android Community au avut ocazia să facă o analiză detaliată unui accesoriu al smartphone-ului Motorola Atrix 4G. Acesta este urmașul lui Motorola Atrix, pe care l-am văzut în acțiune la MWC 2011 și vi l-am prezentat conectat la dockul său incredibil. Ei bine, aceleași funcții le are și acest accesoriu și anume conectarea la PC-uri, laptopuri și televizoare cu ecran plat.

Dockul despre care vorbim vine cu 3 porturi USB, o ieșire stereo audio de 3.5 mm, plus HDMI și cea de alimentare. Accesoriul se poate conecta la o tastatură prin intermediul unui fir și la mouse via USB, dar există și opțiunea acestora în variantă wireless. Odată ce handsetul e conectat la dock, intră în acțiune interfața Webtop, care va fi afișată și pe ecranele mari cu care lucrați în tandem cu acest smartphone.

Există și un mod Entertainment în care veți folosi telefonul ca un player video și împreună cu o telecomandă standard de televizor. Telecomanda funcționează ca o versiune fizică a unui controller de pe ecran și asta dacă folosiți conexiune HDMI. Mai multe detalii aflați din recenzia completă de aici.

Atrix 4G

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×