Cel mai rapid smartphone Allview va sosi curând! Vedem primul teaser și aflăm ce ne promite noul handset!

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.532 ori
<b>Cel mai rapid smartphone Allview va sosi curând! Vedem primul teaser și aflăm ce ne promite noul handset!</b>Pentru că luna septembrie este perioada în care majoritatea producătorilor tech își aduc pe piață flagship-urile de toamnă, era de așteptat ca și cei de la Allview să aibă ceva pregătit. Noul smartphone al brașovenilor va face parte din gama Viper S și

Începutul de toamnă ne va aduce și un nou smartphone din partea celor de la Allview, un model din gama Viper S ce promite destul de multe lucruri la prima vedere. Astăzi ni se dezvăluie un prim material teaser din care aflăm că telefonul va fi cel mai rapid model din portofoliul Allview, urmând a ne oferi un sistem de operare aerisit și optimizat pentru ca experiența de utilizare să fie una cu cu adevărat specială.

Nu știm prea multe despre dotările sau design-ul acestui produs, dar ne putem aștepta ca el să vină într-o carcasă cu ramă metalică, sau de ce nu chiar într-un corp unibody din metal. Ca specificații vom avea posibil un scanner de amprente, un display cu rezoluție Full HD și 3 GB memorie RAM.

Ne așteptăm și la un procesor octa-core la interior, la o cameră de 13 sau 16 megapixeli și la sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow preinstalat pe handset. Cum Allview susține faptul că vom primi un sistem de operare aerisit, sunt șanse să vedem o versiune foarte puțin customizată a lui Android pe acest produs. Detaliile complete despre noul Viper S vor ieși la iveală curând!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×