Vimeo, acum disponibil sub formă de aplicație iPhone: suportă crearea și editare de clipuri video

1.700 ori
<b>Vimeo, acum disponibil sub formă de aplicație iPhone: suportă crearea și editare de clipuri video</b>Dacă doriți să folosiți terminalul Apple iPhone pentru a crea și edita clipuri video, atunci aplicația celor de la Vimeo este o soluție excelentă, oferindu-vă funcții pe care le găsiți și pe cele mai bune programe de editare video. &nbsp;...

Dacă doriți să folosiți terminalul Apple iPhone pentru a crea și edita clipuri video, atunci aplicația celor de la Vimeo este o soluție excelentă, oferindu-vă funcții pe care le găsiți și pe cele mai bune programe de editare video.

Softul Vimeo pentru iPhone suportă atât captură video, cât și implementarea de tranziții între imagini/clipuri, efecte video și adăugarea de muzică de fond. Puteți administra toate video-urile Vimeo din contul dumneavoastră și le puteți descărca în secțiunea Camera Roll de pe iPhone. Uploadul de clipuri proaspăt filmate sau creații video (fie SD sau HD) se realizează fără probleme.

Utilizatorul poate edita titlul, descrierea, tagurile, creditele și setările de intimitate ale fiecărui video, dacă dorește. Există și o latură de socializare, astfel că veți putea share-ui prin Facebook, Twitter, Tumbler, Wordpress, SMS sau Email creațiile dumneavoastră. Un utilizator de iMovie și Vimeo poate spune cu mâna pe inimă că va face din iPhone și iPad o soluție de post-procesare video ideală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×