Nokia E6-00 Își face apariția pe web În imagini, clipuri video, plus câteva specificații (Video)

2.880 ori
<b>Nokia E6-00 Își face apariția pe web În imagini, clipuri video, plus câteva specificații (Video)</b>După ce am făcut cunoștiință cu Nokia E7 și am fost fermecați de acest urmaș al seriei Communicator, iată că un nou model din aceeași serie își face apariția: E6-00. Apărut în prealabil pe web în câteva imagini, handsetul este din nou...

După ce am făcut cunoștiință cu Nokia E7 și am fost fermecați de acest urmaș al seriei Communicator, iată că un nou model din aceeași serie își face apariția: E6-00. Apărut în prealabil pe web în câteva imagini, handsetul este din nou descoperit, de această dată într-o variantă de culoare albă/argintie.

Acesta este un prototip apărut pe forumul NokioTeca, iar pe lista sa provizorie de dotări se află un display touch capacitiv cu rezoluție VGA, o tastatură fizică QWERTY frontală și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură video 720p HD. O nouă versiune a lui Symbian^3 se află de asemenea la bord, cu toate customizările necesare pentru a rula pe un display cu orientare tip landscape.

Nokia E6-00

Nici urmă de port HDMI pe acest handset, dar se pare că Nokia E6-00 adoptă același port de încărcare ca și E7. Pe când și un anunț oficial și o dată de lansare pentru acest nou model din seria E?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×