Samsung anunță tableta Galaxy Tab E; device cu dotări modeste și preț de 225$

897 ori
<b>Samsung anunță tableta Galaxy Tab E; device cu dotări modeste și preț de 225$</b>După ce anterior&nbsp;Samsung aducea pe piață tabletele Galaxy Tab A &icirc;n variante de 8 și 9.7 inch, iată că astăzi compania decide să mai lanseze o tabletă similară ce beneficiază de aceleași dotări modeste. Noul device se numește...

După ce anterior Samsung aducea pe piață tabletele Galaxy Tab A în variante de 8 și 9.7 inch, iată că astăzi compania decide să mai lanseze o tabletă similară ce beneficiază de aceleași dotări modeste. Noul device se numește Galaxy Tab E (SM-T560), și vine doar în varianta WiFi pentru moment.

La interior avem parte de un display TFT HD de 9.6 inch (1280 x 800 pixeli), un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD.

Alte dotări sunt reprezentate de către bateria de 5.000 mAh, camera foto principală de 5 megapixeli, senzorul frontal de 2 megapixeli și de prezența conectivității WiFi. Acest model cântărește 490 grame și măsoară doar 8.9 mm în grosime. Aflați că Samsung Galaxy Tab E va rula Android 4.4 KitKat, iar odată ajunsă în magazinele din Taiwan spre finalul acestei luni, va costa 225$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×