Samsung Galaxy J Max vrea să înlocuiască un telefon şi o tabletă, schimbă noţiunea de 2 în 1

1.591 ori
<b>Samsung Galaxy J Max vrea să înlocuiască un telefon şi o tabletă, schimbă noţiunea de 2 în 1</b>O veste ajunsă astăzi pe web ne indică faptul că Samsung pregătește un nou dispozitiv mai diferit, fiind vorba despre un telefon menit să înlocuiască tabletă. Acesta se numește Galaxy J Max deocamdată, iar astăzi îl vedem într-o primă randare de presă

Am auzit cu toţii de terminale 2 în 1, drept acele modele care sunt şi laptop şi tabletă, dar aparent Samsung ar pregăti un device care e şi telefon şi tabletă. Cunoscut deocamdată drept Samsung Galaxy J Max, noul model este randat generic mai jos.

Am mai văzut telefoane cu diagonală de 7 inch, sau gravitând periculos de aproape de acel segment, ca în cazul lui Lenovo Phab Plus sau Huawei P8 Max, ce aveau diagonale de 6.8 inch. Samsung Galaxy J Max sparge aceasta barieră, trecând la 7 inch, dar păstrând şi brandingul asociat unei serii smartphone. El vine cu suport GSM şi permite realizarea de apeluri telefonice, aducând şi suport LTE.

Samsung ar intenţiona să îl promoveze pe J Max ca un telefon în primul rând şi abia apoi înlocuitor de tabletă. E drept că acest produs ne aminteşte de Samsung Galaxy Tab 3 7.0, care deşi avea suport pentru apelare nu a fost promovat ca telefon, ci tabletă. Preţul ar urma să fie accesibil, undeva sub 300 de dolari şi nu avem încă o listă cu dotări.

Ma astept la cel puțin 2 GB RAM, cameră de 13 MP, rezoluție HD sau Full HD și baterie de peste 4000 mAh, poate chiar 5000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×