Samsung Galaxy J Max vrea să înlocuiască un telefon şi o tabletă, schimbă noţiunea de 2 în 1

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.438 ori
<b>Samsung Galaxy J Max vrea să înlocuiască un telefon şi o tabletă, schimbă noţiunea de 2 în 1</b>O veste ajunsă astăzi pe web ne indică faptul că Samsung pregătește un nou dispozitiv mai diferit, fiind vorba despre un telefon menit să înlocuiască tabletă. Acesta se numește Galaxy J Max deocamdată, iar astăzi îl vedem într-o primă randare de presă

Am auzit cu toţii de terminale 2 în 1, drept acele modele care sunt şi laptop şi tabletă, dar aparent Samsung ar pregăti un device care e şi telefon şi tabletă. Cunoscut deocamdată drept Samsung Galaxy J Max, noul model este randat generic mai jos.

Am mai văzut telefoane cu diagonală de 7 inch, sau gravitând periculos de aproape de acel segment, ca în cazul lui Lenovo Phab Plus sau Huawei P8 Max, ce aveau diagonale de 6.8 inch. Samsung Galaxy J Max sparge aceasta barieră, trecând la 7 inch, dar păstrând şi brandingul asociat unei serii smartphone. El vine cu suport GSM şi permite realizarea de apeluri telefonice, aducând şi suport LTE.

Samsung ar intenţiona să îl promoveze pe J Max ca un telefon în primul rând şi abia apoi înlocuitor de tabletă. E drept că acest produs ne aminteşte de Samsung Galaxy Tab 3 7.0, care deşi avea suport pentru apelare nu a fost promovat ca telefon, ci tabletă. Preţul ar urma să fie accesibil, undeva sub 300 de dolari şi nu avem încă o listă cu dotări.

Ma astept la cel puțin 2 GB RAM, cameră de 13 MP, rezoluție HD sau Full HD și baterie de peste 4000 mAh, poate chiar 5000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×