Samsung prezintă o tehnologie care revoluţionează şofatul: camioane Safety Truck cu monitoare în spate şi camere în faţă (Video)

2.259 ori
<b>Samsung prezintă o tehnologie care revoluţionează şofatul: camioane Safety Truck cu monitoare în spate şi camere în faţă (Video)</b>Samsung nu e doar gigantul care produce tablete şi telefoane, ci şi un nume mare &icirc;n alte tehnologii, inclusiv cele auto. Cei de la Leo Burnett au realizat un clip, &icirc;nscris &icirc;n competiţia de la Cannes, prin care promovează tehnologia...

Samsung nu e doar gigantul care produce tablete şi telefoane, ci şi un nume mare în alte tehnologii, inclusiv cele auto. Cei de la Leo Burnett au realizat un clip, înscris în competiţia de la Cannes, prin care promovează tehnologia Safety Truck de la Samsung.

E vorba despre o serie de camere high end montate în fata camioanelor Samsung şi însoţite de display-uri postate în spate. Ideea a venit de la problemă gravă pe care o are Argentina cu siguranţă în trafic. Astfel, în această ţară câte o persoană moare în fiecare oră din cauza unui accident, iar majoritatea problemelor sunt provocate de camioanele ce nu pot fi depăşite în siguranţă.

Această tară are foarte multe autostrăzi cu puţine benzi, încă o problemă la depăşiri. Ei bine, şoferii din spatele unui camion pot acum vedea feedul video pe spatele camionului, ştiind ce se afla lateral şi în fata camionului. Dacă clipul nu este o realizare deosebită a industriei de advertising, în schimb tehnologia video integrată pe camioane va salva vieţi.

Acesta e genul de idee care era la mintea cocoşului, dar până nu e pusă în aplicare nu îţi dai seama cât de mult lipsea...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×