Nexus Launcher este redenumit de către Google în Pixel Launcher; îl puteți descărca de aici în format APK!

1.893 ori
<b>Nexus Launcher este redenumit de către Google în Pixel Launcher; îl puteți descărca de aici în format APK!</b>Chiar la începutul lunii august pe web își făcea apariția și Nexus Launcher - un launcher special dezvoltat de către Google pe care îl așteptam oficial alături de noile modele Nexus. Totuși, datorită faptului că marele G are în plan să renunțe la seria

Începutul lunii august ne aducea totodată și o versiune preview a aplicației Nexus Launcher - software pregătit de către Google pentru noile terminale Nexus cu Android 7.0 Nougat ce urmează a fi lansate pe data de 4 octombrie. Cum marele G a decis ca aceste produse să nu mai facă parte din gama Nexus, ci din seria Pixel - iată că și launcher-ul în cauză este redenumit cu doar câteva săptămâni înainte de prezentarea noilor handset-uri.

Pixel Launcher

Odată cu vestea referitoare la redenumirea acestui launcher în Pixel Launcher, pe web scapă și cel mai nou build al aplicației pe care îl puteți descărca de aici. În rest lucrurile rămân neschimbate, având în continuare o metodă diferită de accesare a meniului de aplicații. Acesta poate fi deschis prin realizarea unui gest de swipe de jos în sus, sau prin apăsarea iconiței în formă de săgeată regăsită pe ecran.

După cum puteți vedea și în captura de ecran de mai sus, în cadrul meniului avem în partea de sus și o casetă de căutare pentru aplicațiile pe care dorim să le accesăm rapid în cazul în care lista este una numeroasă. Google Search este înlocuit de un nou widget, și printre alte lucruri pe care Pixel Launcher ni le aduce sunt și noile animații. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×