iPhone 7 își revendică primul loc în topul celor mai puternice smartphone-uri testate în AnTuTu; obține 178.397 puncte!

1.548 ori
<b>iPhone 7 își revendică primul loc în topul celor mai puternice smartphone-uri testate în AnTuTu; obține 178.397 puncte!</b>Iată că a venit momentul să aflăm și cât de bine se descurcă noul iPhone 7 în cadrul unor teste benchmark etalon precum este cazul lui AnTuTu. Ei bine, fără a vă mai ține pe jar, aflați că terminalul recent lansat pe piață de către Apple obține

Cu toate că testele benchmark nu reflectă pe deplin capabilitățile unui smartphone, acestea sunt un punct de interes pentru utilizatorii ce au în plan achiziția unui viitor smartphone. Astăzi avem ocazia să aflăm cum se descurcă recent-lansatul Apple iPhone 7 în cadrul AnTuTu - un test etalon foarte popular pe care îl utilizăm și noi aici la Mobilissimo ori de câte ori un nou terminal ne ajunge la review.

iPhone 7 - AnTuTu

Ei bine, după cum ați aflat încă din titlul acestui articol - iPhone 7 a obținut un scor impresionant de 178.397 puncte în cadrul AnTuTu, și asta grație procesorului Apple A10 Fusion adus la pachet (chip quad-core pe 64-bit). Se remarcă faptul că acest punctaj obținut este cu 33% mai mare decât cel pe care iPhone 6s îl înregistra în același test benchmark cu doar o lună în urmă.

Top AnTuTu August 2016

Avem totodată și un grafic cu topul pe luna august a celor mai puternice smartphone-uri cu Android testate în AnTuTu, top în vârful căruia îl avem pe OnePlus 3 cu 140.388 puncte. Pe locul 2 se află Vivo Xplay 5 Elite cu 138.706 puncte, iar podiumul este încheiat de către LeEco Max 2 - telefon ce obține 138.026 puncte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×