Samsung Galaxy Tab E va primi o variantă actualizată cunoscută drept SM-T385S; aceasta obține certificarea FCC

664 ori
<b>Samsung Galaxy Tab E va primi o variantă actualizată cunoscută drept SM-T385S; aceasta obține certificarea FCC</b>În perioada următoare am putea asista și la debutul unui model succesor pentru tableta Samsung Galaxy Tab E și asta pentru că atât Wi-Fi Alliance, cât și FCC au certificat de curând o variantă actualizată a produsului ce poartă numele de cod

Din când în când cei de la Samsung mai aduc și câte o tabletă pe piață, un nou astfel de model pregătit fiind cel cunoscut momentan sub numele de cod SM-T385S. Produsul de față a fost certificat de Wi-Fi Alliance pe 8 august, iar acum vine și certificarea din partea FCC. Din această denumire mai sus menționată ne dăm seama că avem de-a face cu o variantă actualizată pentru tableta Galaxy Tab E 8.0, așadar cu un dispozitiv de 8 inch ce ne va aduce dotări de buget la interior.

Galaxy SM-385S

Nu avem o schiță a produsului dar la nivel de design nu ar trebui să existe mari diferențe. Ni se dezvăluie că ID-ul FCC este A3LSMT385KOR și că există mai multe variante listate după cum urmează: SM-T385S, SM-T385K, SM-T385L. Aparent acestea sunt destinate operatorilor sud-coreeni și descoperim că tableta aduce atât Bluetooth, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, cât și suport 4G LTE.

Se mai dezvăluie că procesorul este tactat la o frecvență de 1.4 GHz, în vreme ce restul dotărilor rămân necunoscute momentan. Se așteaptă totuși ca ecranul să rămână unul HD și ca RAM-ul să crească la 2 GB cel mai probabil. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×