Samsung Galaxy S9 ar putea primi și o variantă de culoare violet pe lângă cele clasice auriu, negru și albastru

5.026 ori
<b>Samsung Galaxy S9 ar putea primi și o variantă de culoare violet pe lângă cele clasice auriu, negru și albastru</b>În vreme ce așteptăm sosirea unor fotografii reale cu Samsung Galaxy S9, apar pe web și informații despre variantele de culoare în care va fi disponibil noul flagship. Potrivit veștilor din ultima vreme, producția telefonului a început deja

Câtă vreme așteptăm sosirea unor fotografii reale cu prototipul lui Samsung Galaxy S9, iată că în online apar și informații referitoare la variantele de culoare pe care flagship-ul le va adopta. Printre cele clasice adică negru, auriu și albastru se pare că sud-coreenii vor introduse și o nuanță de violet.

Se menționează în leak faptul că nuanța cea nouă va fi similară celei Deep Blue de pe Galaxy Note 8, așadar o culoare mult mai aprinsă decât vedem la ora actuală în cazul lui Orchid Gray care are ceva reflexii de mov. Rămâne acum să vedem dacă așa se va și întâmpla, asta ținând cont că producția a început deja după cum am aflat în numeroase rânduri.

Lansarea lui Galaxy S9 este programată pentru luna martie, asta nu înainte ca telefonul să aibă parte de un preview în cadrul show-ului CES 2018. Un lucru pe care toți fanii Samsung l-ar aprecia ar fi dacă sud-coreenii vin cu o tehnologie specială aplicată panoului din spate care să țină amprentele la distanță. Există acel strat de protecție oleophobică ce nu ar strica să fie aplicat și în cazul de față.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×