Samsung Galaxy J5 Prime (2017) este certificat de FCC; va rula Nougat din fabrică și aduce dotări mid-range

1.097 ori
<b>Samsung Galaxy J5 Prime (2017) este certificat de FCC; va rula Nougat din fabrică și aduce dotări mid-range</b>Descoperim astăzi faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy J5 Prime (2017) tocmai ce a fost certificat de FCC, semn că lansarea sa oficială se apropie cu pași repezi. Din benchmark-ul ce a apărut anterior aflam că telefonul va sosi

Un lucru pe care îl aflăm ori de câte ori Samsung dezvăluie cifre despre vânzările realizate în zona smartphone, este acela că modelele de buget se bucură de o mare popularitate în rândul publicului. Pentru a le oferi pe final de an alternative acestor utilizatori, Sammy are de când să lanseze câteva noutăți, un asemenea produs fiind chiar Samsung Galaxy J5 Prime (2017).

Acesta a primit de curând certificarea FCC și anterior aflam câteva dintre specificațiile sale prin intermediul unui benchmark sosit în mediul online. Potrivit acestei listări, așteptăm telefonul cu display HD de 4.8 sau 5 inch, procesor Exynos 7570 și 3 GB RAM + 32 GB spațiu intern de stocare. Va rula sistemul de operare Android Nougat și în materie de fotografiere, va oferi o cameră selfie de 8 megapixeli și în spate un senzor de 12 megapixeli.

Cel mai probabil se va păstra portul microUSB v2.0 și jack-ul audio, iar bateria va fi o unitate de aproximativ 2500 mAh. De asemenea, sunt mari șanse să primim și scanner de amprente. Dacă prețul este unul accesibil, acest J5 Prime (2017) s-ar putea dovedi un device bun de luat în seamă pe final de an. Înainte însă, așteptăm lansarea oficială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×