Samsung a oferit informații false cu privire la numărul de tablete Galaxy Tab vândute

996 ori
<b>Samsung a oferit informații false cu privire la numărul de tablete Galaxy Tab vândute</b>Pe lângă numeroasele dovezi aduse în cadrul procesului Samsung-Apple, se pare că mai apar și alte tipuri de informații, cum ar fi în acest caz faptul că Samsung a utilizat o metodă prin care și-a mințit proprii investitori cu privire la...

Pe lângă numeroasele dovezi aduse în cadrul procesului Samsung-Apple, se pare că mai apar și alte tipuri de informații, cum ar fi în acest caz faptul că Samsung a utilizat o metodă prin care și-a mințit proprii investitori cu privire la vânzările realizate de tabletele Galaxy Tab.

Deși în luna ianuarie 2011, compania de research Strategy Analytics declara că Samsung a vândut deja 2 milioane de unități Galaxy Tab, ceea ce se transpunea într-o micșorare a cotei de piață Apple de la 95% la 75% în doar câteva săptămâni, se pare că nu a fost tocmai așa, chiar dacă numeroase publicații au preluat informația ca fiind adevărată.

Acest lucru a ieșit la iveală în cursul acestei săptămâni prin intermediul unui document strict secret care a fost adus în cadrul procesului Samsung-Apple. Documentul cu pricina a dezvăluit faptul că cei de la Samsung au reușit să livreze aproximativ 1 milion de unități Galaxy Tab, și nu 2 milioane după cum se afirma inițial.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×