Samsung a oferit informații false cu privire la numărul de tablete Galaxy Tab vândute

Autor:  | Publicat în:  Samsung 986 ori
<b>Samsung a oferit informații false cu privire la numărul de tablete Galaxy Tab vândute</b>Pe lângă numeroasele dovezi aduse în cadrul procesului Samsung-Apple, se pare că mai apar și alte tipuri de informații, cum ar fi în acest caz faptul că Samsung a utilizat o metodă prin care și-a mințit proprii investitori cu privire la...

Pe lângă numeroasele dovezi aduse în cadrul procesului Samsung-Apple, se pare că mai apar și alte tipuri de informații, cum ar fi în acest caz faptul că Samsung a utilizat o metodă prin care și-a mințit proprii investitori cu privire la vânzările realizate de tabletele Galaxy Tab.

Deși în luna ianuarie 2011, compania de research Strategy Analytics declara că Samsung a vândut deja 2 milioane de unități Galaxy Tab, ceea ce se transpunea într-o micșorare a cotei de piață Apple de la 95% la 75% în doar câteva săptămâni, se pare că nu a fost tocmai așa, chiar dacă numeroase publicații au preluat informația ca fiind adevărată.

Acest lucru a ieșit la iveală în cursul acestei săptămâni prin intermediul unui document strict secret care a fost adus în cadrul procesului Samsung-Apple. Documentul cu pricina a dezvăluit faptul că cei de la Samsung au reușit să livreze aproximativ 1 milion de unități Galaxy Tab, și nu 2 milioane după cum se afirma inițial.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×