Samsung afirmă că scannerele de iris vor sosi şi pe telefoanele midrange

1.160 ori
<b>Samsung afirmă că scannerele de iris vor sosi şi pe telefoanele midrange</b>Una dintre dotările lui Galaxy Note 7 ce se află în prim-plan, este scanner-ul de iris adus la bord. Această metodă de autentificare ar urma să ajungă în viitorul apropiat și pe smartphone-uri din zona mid-range de preț, declarație pe care chiar Samsung a

Samsung Galaxy Note 7 pare a fi doar începutul când vine vorba de autentificare biometrică de nouă generaţie pe terminalele Samsung. Firma sud coreenă a confirmat că va include scannere de iris şi pe telefoane midrange viitoare.

Samsung ar fi afirmat că a dezvoltat acest sistem în ultimii 3 ani, iar din ce am văzut abordarea sa e diferită de cea de pe modelele Lumia 950. DJ Koh, şeful secţiunii Mobile de la Samsung a declarat că aceasta e cea mai sigură metodă de autentificare biometrică. Deocamdată se lucrează la integrarea cu aplicaţii third party şi API-urile sunt puse la dispoziţie companiilor.

Şi tranzacţiile bancare se vor putea confirma și finaliza folosind irisul. Tehnologia va ajunge evident şi pe Galaxy S8, apoi şi pe modelele midrange, precum cele din gama Galaxy A şi probabil şi Galaxy C. Dacă sistemul prinde la public, ar putea deveni un standard pe modelele Android şi poate chiar şi pe cele Nexus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×