Samsung Galaxy Tab S 8.4 primește certificare din partea autorităților chineze; aflăm și specificațiile oficiale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 747 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S 8.4 primește certificare din partea autorităților chineze; aflăm și specificațiile oficiale</b>După ce ieri am putut arunca o privire mai detaliată asupra unei noi tablete pregătite de către Samsung, și anume Galaxy Tab S 8.4, astăzi prin intermediul TEENA (Autoritatea Națională de certificare din China) ni se aduc în premieră imagini...

După ce ieri am putut arunca o privire mai detaliată asupra unei noi tablete pregătite de către Samsung, și anume Galaxy Tab S 8.4, astăzi prin intermediul TEENA (Autoritatea Națională de certificare din China) ni se aduc în premieră imagini live cu produsul în cauză. De asemenea, odată cu aceste imagini sosesc și specificațiile oficiale ale noii tablete de 8.4 inch.

Aflăm că Samsung Galaxy Tab S 8.4 va dispune de un display AMOLED de 8.4 inch cu rezoluție 2560x1600 pixeli, un procesor octa-core tactat la 1.9 GHz, 3 GB de memorie RAM, 32 GB de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli, 4G LTE, și sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Samsung Galaxy Tab S 8.4 primește certificare din partea autorităților chineze; aflăm și specificațiile oficiale

Aceasta cântărește 287 grame, măsoară 125.6 mm în lățime, 212.8 mm în lungime și doar 6.5 mm în grosime. Se așteaptă ca această nouă tabletă să fie lansată oficial odată cu modelul Galaxy Tab S 10.5 în cadrul evenimentului Samsung Premiere 2014 ce se va avea loc pe data de 12 iunie.

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×