Samsung Galaxy Tab S3 primește certificarea FCC, semn că lansarea se apropie

1.528 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S3 primește certificarea FCC, semn că lansarea se apropie</b>În această vară cei de la Samsung vor aduce pe piață două noi tablete din seria Galaxy Tab S3. Printre acestea se află modelul Tab S3 8.0, respectiv modelul Tab S3 9.7 - ambele urmând a opta pentru un pachet hardware din zona high-end. Deși data de

Pentru această vară cei de la Samsung ne pregătesc numeroase lansări, fiind vorba atât de smartphone-uri, dar și de tablete din zona high-end. Mai precis, curând vom face cunoștiință cu tabletele Samsung Galaxy Tab S3 8.0 și Galaxy Tab S3 9.7 - modele ce vor opta pentru panouri AMOLED.

Deși data de lansare a acestor noi produse nu se cunoaște pentru moment, iată că agenția americană FCC ne oferă un soi de indiciu cu privire la faptul că anunțul nu ar mai trebui să întârzie mult. Spunem asta pentru că una dintre noile tablete, primește astăzi certificarea din partea agenției mai sus menționate, dispozitiv cu numele de serie SM-T819Y.

Din documentul de certificare reiese că produsul oferă conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 4G LTE, dar și conectivitate Bluetoth la pachet. Avem totodată și o schiță la dispoziție, material ce ne confirmă că design-ul nu se va schimba prea mult comparativ cu actuala generație de tablete Tab S2.

Ca specificații, ne așteptăm să vedem display-uri cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli pe ambele modele, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652. Din câte aflam anterior prin intermediul certificării TENAA, varianta de 8 inch va sosi cu o baterie de 4000 mAh și cu o cameră foto principală de 8 megapixeli. În același timp, se va păstra și talia redusă de doar 5.6 mm pentru carcasa produsului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×