Samsung Galaxy Tab S4 este aici! Tabletă de 10.5 inch cu 4 difuzoare și procesor SD835

1.934 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S4 este aici! Tabletă de 10.5 inch cu 4 difuzoare și procesor SD835</b>Fix cum era de așteptat, evenimentul Samsung de astăzi a fost rezervat lansării tabletei Galaxy Tab S4, un dispozitiv din zona high-end care se livrează cu dotări foarte interesante. Le descoperim împreună în rândurile de mai jos și aflăm care

Astăzi chiar în prima zi de august cei de la Samsung au anunțat lansarea noii tablete Galaxy Tab S4, dispozitiv din zona high-end ce adoptă o serie de caracteristici interesante. Primul aspect de care ne legăm este acela al designului și observăm că tableta vine într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, carcasă cu greutate de 482 grame în versiunea Wi-Fi și grosime de numai 7.1 mm.

Galaxy Tab S4

Trecem la display unde suntem întâmpinați de o unitate Super AMOLED de 10.5 inch care oferă rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și un aspect al imaginii 16:10. În continuare pe lista de dotări primim procesorul flagship al celor de la Qualcomm din 2017, adică Snapdragon 835, iar alături regăsim și 4 GB RAM + 64 sau 256 GB spațiu de stocare flash la bord, slotul microSD fiind și el la posturi.

Tab S4

Galaxy Tab S4 aduce scanner de iris și suport pentru modul DeX, ceea ce înseamnă că vom putea utiliza tableta conectată la un display secundar printr-un cablu HDMI și beneficia de o interfață similară cu cea desktop. Mai primim la bord și 4 difuzoare cu acustică AKG și suport Dolby Atmos, iar la interiorul carcasei o baterie de 7300 mAh care se va încărca rapid prin intermediul încărcătorului de 15W oferit la pachet.

Galaxy Tab S4

Alături se oferă și un stylus S-Pen de nouă generație (același așteptat și pe Note 9), iar tableta aduce următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 și port USB-C. Există și o variantă cu suport LTE CAT.16 și aflați că OS-ul ales este Android 8.1 Oreo. Pentru moment nu au fost dezvăluite informații despre prețuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×