Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2018) primeşte o primă randare şi pare să vină fără buton Home

706 ori
<b>Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2018) primeşte o primă randare şi pare să vină fără buton Home</b>Nu doar Galaxy Tab S4 este pregătită pentru debut de către Samsung în zona tabletelor, ci și modelul Galaxy Tab A 8.0 (2018) pe care îl vedem astăzi într-o primă randare oficială. Dispozitivul pare a renunța la butonul home fizic, dar chiar și

Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2018) este cea mai nouă dintre tabletele Samsung Galaxy care au ajuns pe web. După scăpări de modele Tab A2, Tab S4 şi Galaxy Tab Advanced, apare şi acest device de buget cu ecran de 8 inch. Analizăm tot ce ştim despre el mai jos.

Asemenea celorlalte modele scăpate, în frunte cu Galaxy Tab S4, terminalul renunţă la butonul Home cu scanner de amprente. Probabil va fi înlocuit şi aici de scanner de iris, deşi există speculaţii că senzorul de amprente ar putea fi integrat lateral de această dată. Observăm şi că muchiile rămân totuşi destul de groase, chiar dacă alte tablete noi Samsung au mai taiat din ele. Faţă de Galaxy Tab A 8.0 (2017) e drept că s-a tăiat mult de sus şi de jos.

Samsung pare să fi folosit şi un panou 2.5D pentru zona frontală de această dată. Corpul este fabricat din metal, iar terminalul are o cameră singulară în spate, fără bliţ. Încă nu e clar dacă produsul va fi anunţat pe 9 august odată cu Galaxy Note 9, sau va fi păstrat pentru IFA 2018 la final de august. Ca OS aşteptăm Android 8.1 Oreo la bord, cu Samsung Experience, iar dotările nu sunt cunoscute încă.

Judecând după ce am primit anul trecut, mă aştept la 2 sau 3 GB RAM, un procesor Snapdragon 4xx, baterie de 5000 mAh, cameră de 8 MP în spate şi rezoluţie HD sau Full HD chiar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×