Tableta Samsung Galaxy Tab S4 ni se dezvăluie într-o primă randare cu iz oficial; Primește și certificarea FCC

786 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab S4 ni se dezvăluie într-o primă randare cu iz oficial; Primește și certificarea FCC</b>Pe lângă phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 pe care îl așteptăm pe data de 9 august, sud-coreenii mai au și alte dispozitive de prezentat, un exemplu fiind tableta Galaxy Tab S4. Astăzi descoperim o primă randare cu iz oficial și certificarea

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc numeroase dispozitive pentru debut în perioada următoare, în primul plan fiind phablet-ul Galaxy Note 9 și tableta flagship Galaxy Tab S4 care în ultima vreme a beneficiat de numeroase leak-uri. După ce anterior aflam că aceasta va fi cea mai puternică tabletă din portofoliul Samsung, iată că astăzi descoperim certificarea oferită de către FCC și o primă randare cu iz oficial.

Samsung Galaxy Tab S4

Din câte putem vedea pe seama acestei imagini, noua tabletă va adopta în continuare o carcasă premium foarte subțire, element regăsit încă de la debutul primei generații. Se remarcă butoanele fizice de volum și cel de power/unlock, inscripția AKG ce confirmă acustica de top pe acest dispozitiv, cât și camera foto cu bliț LED din spate utilă în anumite situații.

Marginile din jurul ecranului sunt acum mai înguste comparativ cu Tab S3, iar o noutate este reprezentată de către renunțarea la butonul home fizic și la butoanele capacitive de control. Nu mai avem așadar scanner de amprente și este posibilă implementarea unei funcții de deblocare facială din software.

Ca dotări ne așteptăm la un ecran de 10.5 inch cu rezoluție QHD, la un procesor Snapdragon 835 și la 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash. Va avea probabil și slot microSD, iar bateria o capacitatea de 7500 mAh aparent. Debutul ar putea avea loc pe 9 august alături de Note 9, sau în cadrul IFA 2018 dacă ținem cont de data afișată pe ecran (24 august) ce este mai apropiată de acest eveniment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×