Samsung anunță tableta de buget Galaxy Tab A 10.5; Are procesor Snapdragon 450 și ecran Full HD

1.078 ori
<b>Samsung anunță tableta de buget Galaxy Tab A 10.5; Are procesor Snapdragon 450 și ecran Full HD</b>Din partea sud-coreenilor de la Samsung mai vine astăzi o lansare de tabletă, cea a modelului de buget intitulat Galaxy Tab A 10.5 - un dispozitiv cu performanțe medii care va ajunge la vânzare în perioada următoare. Aflați din rândurile de mai

Pe lângă modelul high-end Galaxy Tab S4, cei de la Samsung au anunțat astăzi și tableta de buget intitulată Galaxy Tab A 10.5 - un dispozitiv despre care aflați toate informațiile necesare din rândurile de mai jos. Aceasta se află în extrema opusă dacă o comparăm cu noul Tab S4, dar este adresată unui public cu totul și cu totul diferit ce are nevoie de o tabletă simplă cu diagonală generoasă numai bună pentru funcții multimedia.

Tab A 10.5

Avem aici un ecran de 10.5 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și tehnologie IPS LCD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 450, 3 GB RAM și 32 GB de memorie internă. Un slot microSD se găsește pe lista de specificații și mai primim cameră frontală de 5 megapixeli, respectiv o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus în spate.

Tab A 10.5

Tab A 10.5 dispune și de port USB-C, de baterie de 7300 mAh și de următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2 și opțional de LTE. Greutatea este de 529 grame, iar grosimea ajunge la 8 mm. Se alege Android 8.1 Oreo pe partea software și tot aici aflăm că sud-coreenii aduc modul Kids, cât și 8 aplicații pentru cei mici.

De asemenea, nu uităm nici de faptul că și acest model adoptă un sistem audio cu 4 difuzoare similar cu cel de pe Tab S4, dar numai cu acustică Dolby Atmos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×