Samsung anunță tableta de buget Galaxy Tab A 10.5; Are procesor Snapdragon 450 și ecran Full HD

1.026 ori
<b>Samsung anunță tableta de buget Galaxy Tab A 10.5; Are procesor Snapdragon 450 și ecran Full HD</b>Din partea sud-coreenilor de la Samsung mai vine astăzi o lansare de tabletă, cea a modelului de buget intitulat Galaxy Tab A 10.5 - un dispozitiv cu performanțe medii care va ajunge la vânzare în perioada următoare. Aflați din rândurile de mai

Pe lângă modelul high-end Galaxy Tab S4, cei de la Samsung au anunțat astăzi și tableta de buget intitulată Galaxy Tab A 10.5 - un dispozitiv despre care aflați toate informațiile necesare din rândurile de mai jos. Aceasta se află în extrema opusă dacă o comparăm cu noul Tab S4, dar este adresată unui public cu totul și cu totul diferit ce are nevoie de o tabletă simplă cu diagonală generoasă numai bună pentru funcții multimedia.

Tab A 10.5

Avem aici un ecran de 10.5 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și tehnologie IPS LCD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 450, 3 GB RAM și 32 GB de memorie internă. Un slot microSD se găsește pe lista de specificații și mai primim cameră frontală de 5 megapixeli, respectiv o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus în spate.

Tab A 10.5

Tab A 10.5 dispune și de port USB-C, de baterie de 7300 mAh și de următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2 și opțional de LTE. Greutatea este de 529 grame, iar grosimea ajunge la 8 mm. Se alege Android 8.1 Oreo pe partea software și tot aici aflăm că sud-coreenii aduc modul Kids, cât și 8 aplicații pentru cei mici.

De asemenea, nu uităm nici de faptul că și acest model adoptă un sistem audio cu 4 difuzoare similar cu cel de pe Tab S4, dar numai cu acustică Dolby Atmos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×