IFA Berlin 2012: Samsung Galaxy Note II, phabletul ce reinventează nișa din care face parte

2.016 ori
<b>IFA Berlin 2012: Samsung Galaxy Note II, phabletul ce reinventează nișa din care face parte</b>Comunicatul de presă preluat în urmă cu câteva ore s-a dovedit a fi real. Samsung Galaxy Note II aduce un display Super AMOLED HD de 5.5 inch, procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2GB memorie RAM, 16 / 32 / 64 GB spațiu de stocare și microSD slot,...

Comunicatul de presă preluat în urmă cu câteva ore s-a dovedit a fi real. Samsung Galaxy Note II aduce un display Super AMOLED HD de 5.5 inch, procesor Exynos quad-core la 1.6 GHz, 2GB memorie RAM, 16 / 32 / 64 GB spațiu de stocare și microSD slot, Android 4.1 Jelly Bean, 3G / LTE, Wi-Fi în toate standardele, bluetooth, un nou S-Pen, cameră de 8 Megapixeli, cameră frontală de 1.9 Megapixeli, baterie de 3100 mAh, 9.4 mm grosime și 180 de grame.

Am pus specificațiile tehnice de bază. Avem cel mai puternic smartphone al sud-coreenilor de la Samsung + Android 4.1 Jelly Bean, cel mai nou software de la Google. Au reușit să pună o baterie foarte mare și asta în contextul în care greutatea și grosimea au scăzut. Ca design, Galaxy Note II pare desprins din Galaxy S III și făcut a fi ceva mai mare.

Rezoluția display-ului a coborât de la 1280x800 pixeli la 1280x736 pixeli și aspect 16:4. în rest, toate specificațiile au fost îmbunătățite. Totuși, Galaxy Note II nu se reduce doar la specificațiile hardware, ca și la S III au încorporat o serie de aplicații interesante care fac utilizarea phabletului mai plăcută.

Samsung Galaxy Note II

Au ales să-l prezinte și sunt sigur că la fel îl și vor promova, sub sloganul - Fii creativ și diferit. Vor fi două variante de culoare: alb și gri - Marble White + Titanium Grey.

1. Air View - previzualizezi conținutul de pe phablet doar cu ajutorul S-Pen-ului. Funcționează în mail, galeria foto sau fișiere video, S Planner - calendar.

2. Quick Command - activare rapidă cu ajutorul S-Pen-ului a aplicațiilor folosite cel mai des. Comanda apare de ori câte ori utilizatorul glisează vertical ecranul cu ajutorul butonului dedicat al S-Pen-ului apăsat.

3. Screen Recorder - permite înregistrarea unei secvențe de acțiuni de pe display.

4. Popup Note - extinde conceptul de Popup Play. Aplicația S-Note se deschide oriunde pe display, chiar și atunci când se efectuează un apel telefonic.

5. Easy Clip - poți sublinia și decupa conținutul selectat pe ecranul phabletului de 5.5 inch. Imaginea poate fi editată și share-uită mai departe.

6. Idea Visualizer - aduce ilustrațiile prin scrierea de mână în mesajele făcute cu S-Note. Aici fiecare poate aduce ilustrațiile sale în lista presetată.

Samsung Galaxy Note II - S-Pen

Samsung mizează pe Galaxy Note II și de data aceasta au știut ce le trebuie utilizatorilor. S-ar putea ca duetul Samsung Galaxy S III & Samsung Galaxy Note II să fie suficient de tare ca să spargă și nuca numită iPhone 5/ noul iPhone. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×