Segway + tableta = un nou coleg de birou! Iată cum (Video)

1.173 ori
<b>Segway + tableta = un nou coleg de birou! Iată cum (Video)</b>Cu câțiva ani în urmă conceptul de segway era SF, iar cu 15 ani în urmă conceptul de tabletă părea la rândul său cât de cât SF. Ei bine, cele două gadgeturi, devenite banale în ziua de azi se combină într-un soi de robot, după cum vedeți...

Cu câțiva ani în urmă conceptul de segway era SF, iar cu 15 ani în urmă conceptul de tabletă părea la rândul său cât de cât SF. Ei bine, cele două gadgeturi, devenite banale în ziua de azi se combină într-un soi de robot, după cum vedeți mai jos.

Avantajul aici e că acest "robot" poate ține locul unui coleg de birou și asta cu succes, mai ales dacă e vorba de un iPad atașat unui Segway, cu Facetime activat și permițând comunicarea via cameră frontală și ecran. Noul produs vine de la Double Robotics și este un robot "telepresence". Gadgetul costă 2.499 dolari și e pe atât de cool pe cât e de... dubios.

Aparent există și alternative pentru acest gadget, precum AVA 500 de la iRobot, care costă 2500 de dolari pe lună doar pentru închiriere. în vreme ce AVA folosește hărți stocate în memoria sa, Double folosește comenzile de la utilizator pentru a naviga. Astfel, utilizatorul apasă butoanele asociate de pe tastatura pentru a conduce robotul într-o anumită zonă.

Double Robotics are o oglindă îndreptată către camera din spate a iPad-ului, astfel încât să fie ușor de văzut și ce aveți în față și pe jos. Ați vrea un asemenea coleg de birou?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×