Hands on detaliat cu Nexus 5, prototipul ni se dezvăluie În acțiune (Video)

1.700 ori
<b>Hands on detaliat cu Nexus 5, prototipul ni se dezvăluie În acțiune (Video)</b>Nexus 5 ni s-a dezvăluit în acest weekend în toată splendoarea, mulțumită unui clip video hands on pe care îl vedeți mai jos. Clipul a fost filmat pe 9 octombrie, dacă ne luăm după data din lockscreen și acesta este în mod clar un prototip....

Nexus 5 ni s-a dezvăluit în acest weekend în toată splendoarea, mulțumită unui clip video hands on pe care îl vedeți mai jos. Clipul a fost filmat pe 9 octombrie, dacă ne luăm după data din lockscreen și acesta este în mod clar un prototip.

Observați și că nu e nici urmă de branding Nexus pe spate, în ciuda faptului că fotografii ajunse pe web în prealabil cu acest model indicau o astfel de inscripție în spate. Din software lipsesc unele elemente pe care le văzusem la scăpări precedente, precum transparenta barei de notificări în launcher, shortcutul camerei din lockscreen, noul dialer și app drawer, plus noile iconuri.

Nexus 5

E interesant ca și de această dată build-ul software e KeyLimePie, ca și în cazul scăpărilor precedente. Rețineți totuși că Google a anunțat denumirea KitKat de abia la începutul lunii septembrie. Remarcați aici mărimea crescută a lentilei camerei și cele două difuzoare de jos ce amintesc de cele de pe Nexus 7 2013.

Nexus 5

Zona din spate este una mată și soft touch, încă o dată că pe modelul Nexus 7 din acest an. E doar o chestiune de câteva zile până ce acest model se va lansa oficial, mai ales că acum avem și clipuri hands on pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×